Miten voin auttaa?

Miksi olen ehdolla kuntavaaleissa

Olen pitkään harkinnut politiikkaan ja ehdokkaaksi lähtemistä. Olen työskennellyt viimeiset vuodet nuorisopsykiatrian osastonlääkärinä sekä vankilalääkärinä. Tänä aikana olen nähnyt paljon surullisia ihmiskohtaloita, joista monet olisivat vältettävissä. En voi katsella sivusta, jos tiedän, että järkevämmän politiikan avulla voisi tehdä enemmän.

Työni on suonut minulle näköalapaikan, josta tarkastella julkisten palveluidemme toimintaa. Valitettavasti kehitettävää on – joillain osa-alueilla paljonkin.

Olen tunnettu kyvystäni rakentaa siltoja eri toimijoiden välille ja kehittää tukikeinoja yhteistyössä erilaisten ihmisten ja osaajien kanssa.

Minusta meidän kaikkien on tehtävä osamme rakentaaksemme parempaa yhteiskuntaa. Minulle se tarkoittaa lääkärin työn lisäksi yhteiskunnallista vaikuttamista kunnanvaltuuston kautta.

Vastuullisesti vasemmisto!

Samuel

Tässä kuitenkin tarvitaan myös apuvoimia. Kysy ja tule messiin:

samuel.adouchief@gmail.com

https://www.facebook.com/Samuel-Adouchief-104378068103226